پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ فروردین ۱۳۸۴، ۱۳:۱۵

از ساعت 8 تا 12 هر شب

مجموعه تخت جمشيد با اجراي 3 سانس برنامه نور و صدا از ميهمانان نوروزي پذيرايي مي كند

مجموعه تخت جمشيد از ساعت 8 تا 12 هر شب با اجراي 3 سانس برنامه نور و صدا از ميهمانان نوروزي پذيرايي مي كند .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از معاونت اطلاع رساني ستاد تسهيلات نوروزي كشور، با ديدار روزانه بيش از 20 هزار نفر از آرامگاه حافظ  آمار زايران اين آرامگاه همچنان در صدر جدول بازديد كنندگان اماكن تاريخي - فرهنگي شيراز است و آرامگاه سعدي نيزبا بيش از 19 هزار بازديد كننده در رتبه بعدي قرار دارد و درمجموع روز گذشته 92 هزار نفر از اماكن تاريخي و فرهنگي فارس ديدن كرده اند .

براساس اين گزارش ، مجموعه و موزه تخت جمشيد به عنوان ميراث ماندگار ايران زمين در استان فارس جمعا بيش از 29 هزار گردشگر را پذيرايي كرده و ارگ كريمخان نيز بيش از 11 هزار بازديد كننده داشته است.

گفتني است ، مجموعه حافظيه به دليل استقبال بي سابقه بازديد كنندگان به طور شبانه روزي در خدمت هموطنان است .

کد خبر 167325

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha